[fts instagram instagram_id=1569039458 super_gallery=yes image_size=217px icon_size=65px space_between_photos=0 hide_date_likes_comments=no center_container=yes image_stack_animation=yes type=user]

ÖVNING

Följ mig gärna på Facebook och Instagram

AKTUELLT

2 x Vernissage

Just nu är jag aktuell med två utställningar hos Scandinavian Photo i Göteborg med ett vernissage!

"Mina bilder ska beröra betraktaren men också handla om verkligheten. Jag vill att bilderna ska göra betraktaren nyfiken, glad, ibland lite rädd, kanske med en skräckblandad förtjusning men också upprymd. Helt enkelt väcka en känsla, väcker den samma känsla som jag hade när jag själv tog bilden har jag lyckats helt."

Utställningarna  pågår till och med den 31 december.

Välkomna!

"Island - Landskap som berör"

En utställning av Annette Seldén /Naturfotograferna.

Under knappt två års tid har landskaps- och äventyrsfotografen Annette Seldén genomfört sju resor till Island under olika årstider. Annette har både flygfotograferat och dykt i vattenfyllda sprickor, men även klättrat ner i grottor under europas största glaciär - i jakten på bilder som berör, både henne själv och betraktaren.

 

"Nordhalland - Året runt”

En utställning av Annette Seldén /Naturfotograferna.

Under fyra års tid dokumenterade natur- och äventyrsfotografen Annette Seldén naturen i Kungsbacka. Det resulterade i både ett bildspel, en stor utställning i Kungsbacka konstahall och så småningom också en vacker bok. Nu finns det åter möjlighet att se ett urval av bilderna från den stora utställningen i Scandinavian Photos egen konsthall.